top of page

FAQ

Vi prøver å samle de mest vanlige spørsmålene, og håper vi besvarer noen av dine. Ikke nøl med å ta kontakt med oss ved å bruke kontaktskjemaet.

Trenger jeg førerkort for MC?

Vi kjører grusveier, avstikkere, stier og noen offentlige veier inni mellom så det er helt avgjørende at man har førerkort. Motorsyklene er A2 registrert.

2

Kan jeg ha med noen som ikke kjører MC?

Det er ingenting i veien for at du kan ha med noen som ikke skal være med å kjøre. Dette vil du ikke få bestilt online så kontakt oss, så ordner vi det.

3

Trenger man mye erfaring for å være med?

Vi prøver å tilpasse gruppen slik at det ikke skal være nødvendig.

4

Hvor mange er det på et kurs?

Vi kjører i gruppe på 7 inkludert instruktør, så man rekker ofte å bli godt kjent om man ikke er det fra før.

5

Hva slags sykkel kjører dere?

I 2022/2023-sesongen vil vi kjøre helt nye Honda CRF300L, en sykkel som er veldig lettkjørt og inspirerer til fantastisk kjøreglede og mestring.

6

Hva slags dokumenter trenger jeg å ha med?

Det er tryggest å ta med pass eller nasjonalt ID-kort, i tilfellet man skulle trenge det selv om det ikke er påkrevet.  Husk også reiseforsikring!

7

Hva skal jeg ta med?

Ta med personlig MC-utstyr:

Hjelm, brynje, hansker, knebeskyttere, MC-støvler. Ellers bør du ta med vanlige klær kledd for ca 10-20 grader. Jakke anbefales, da det kan være litt kjølig på morgenen spesielt når man kjører.

8

Hvordan kommer jeg meg fra flyplassen til Hotellet?

Det går jevnlig busser langs kysten fra flyplassen til Hotel Rincón Sol som ikke trengs å bookes på forhånd. Prisene ligger på rundt 100kr. Bussen stopper 3 min til fots fra hotellet. Dersom dere er flere sammen kan det lønne seg å booke en minibuss. Bookingen kan dere gjøre på airportstaxitransfers.com. Et annet alternativ er å ta en taxi. Prisen ligger på ca 400-500kr og tar rundt 25 minutter. 

FAQ

Fant du ikke svaret du søkte etter? Ikke nøl med å ta kontakt via kontaktskjemaet øverst på siden.

bottom of page